شوک به ایران


به آنها که هنوز متوجه نشده اند طرح امریکا برای «شوک به ایران» یعنی چه؟

به آنها که تصور می کنند با بمباران ایران از شر جمهوری اسلامی می توان خلاص شد!!

به آنها که تصور می کنند با همین شوک و شوک های بعد از آنست که «امام زمان» در ایران ظهورمی کند

بر گرفته از کتاب «

«استراتژی شوک تراپی«

نوشته:

نا امی کلاین

برگردان : رضا نافعی

بنظر می رسد، برای طراحان نقشه اشغال عراق در مارس 2003، پاسخ این پرسش که » سوزن را کجاباید  باید زد؟» این بود: همه جا!

در جنگ خلیج  (منظور خلیج فار س است ، که بنام  «جنگ خلیج » شهرت داده اند . ر.ن. )در 1991، طی پنج هفته حدود 300 موشک توم هاوک به سمت عراق شلیک کردند. در سال 2003 ، فقط در عرض یک روز سیصد و هشتاد واحد از نوع همین موشک به سمت عراق شلیک شد. از بیستم مارس تا دوم ماه مه، یعنی در هفته های «نبرد اصلی»، نیروهای نظامی آمریکا در مجموع  سی هزار بمب بر عراق فروریختند. افزون بر آن، بیست هزار موشک هدایت شونده ـــ یعنی شصت و هفت در صد از کل موشک های هدایت شونده ای که تا آنزمان تولید شده بود ـــ  به کار برده شد.

یاسمن موسی، مادر سه کودک هنگام بمباران بغداد می گوید :» من بی اندازه می ترسم، دقیقه ای نمی گذرد که صدای انفجار بمبی را نشنویم یا حس نکنیم. بنظر من حتی یک متر از خاک عراق ایمن نیست.

نتایج حمله نظامی به عراق

بسیار عظیم تر از زلزله هائیتی بود

برگرفته از : یونگه ولت 03.02.2010

برگردان:

رضا نافعی

در پی بکار بردن سلاح های آلوده به اتم کودکان عراقی معلول بدنیا میآیند و بسیاری از بزرگسالان مبتلا به سرطان هستند .عراق شاکی است و خواستار خسارت از انگلستان و آمریکا.

اینها را خانم «وجدان میخائیل سلیم»، وزیر حقوق بشر عراق به  روزنامه الصباح گفته است. او می گوید:

وزارت حقوق بشر عراق در نظر دارد از انگلستان و آمریکا، بدلیل استفاده وسیع از مواد منفجره مخلوط به اورانیوم (DU) شکایت کند. مبنای این شکایت گزارش وزارت محیط زیست و وزارت علوم عراق است. طبق این گزارش ها دو ارتش اشغالگر آمریکا و انگستان نزدیک به 2 هزار تن مواد منفجره DU در عراق بکار برده اند. برای افزایش قدرت انفجار، حفاظ بیرونی  این نوع  گلوله ها را با اورانیوم غنی شده(depleted uranium) می پوشانند. گلوله هایDU بسیار سمی هستند و بنظر کارشناسان دو وزارتخانه عراقی دلیل  افزایش بیماری های سرطانی در مناطقی هستند که این انفجار ها در آنجا صورت گرفته است. دلیل افزایش تعداد نوزادان معلول نیز همین است. به گفته پزشگان کثرت بیماران سرطانی بار سنگین فزون از تحملی را بر دوش نظام بهداشتی عراق گذاشته است.

بگفته مقامات وزارت حقوق بشر، عراق در نظر دارد با شکایت از دو دولت امریکا و انگلیس آنها را مجبور به پرداخت خسارت به بیماران کند. این احتمال که ساکنان کشور اشغال شده با شکایت ازاشغالگران به اشغالگران به موفقیت دست یابند بسیار ضعیف است. پزشگان حتی قبل از اشغال منطقه، در سال 2003 حدس می زدند که علت گسترش وسیع سرطان در جنوب عراق انفجار مواد منفجره آغشته بهDU است ولی تحقیقاتشان هرگز مورد تایید بین المللی قرار نگرفت. یک گزارش داخلی سازمان جهانی بهداشت، منتشر نشده، در آرشیو ها ناپدید شد. مشاهدات دانشمندان خارجی مانند  بانو دکتر «افا هوبیگر» پزشگ اتریشی  نیز چندان مورد توجه  قرار نگرفت. او علیرغم محاصره اقتصادی عراق با سازمان خود «چراغ جادوی علا الدین» که برای کمک به کودکان سرطانی در بصره  تاسیس کرده است، تا امروز گزارش های تکان دهنده در باره کار خود منتشر کرده است.aladin/) www.saar.at/(

هزاران سرباز که در جنگ 1991 سهیم بودند، سالهاست برای برسمیت شناساندن بیماری خود که ناشی از مواد منفجره DU و دیگر سموم است  تلاش کرده اند که در اکثر موارد بی نتیجه بوده است. طبق پژوهش های انجام شده از 696 هزار سربازی آمریکائی که در جنگ و اشغال عراق شرکت داشته اند 436 هزار نفرشان در مناطق آلوده به  ماده منفجره  DU   در کویت و عراق بودند. طبق ارقام تایید نشده تعداد سربازانی که تحت تاثیر تشعشات DU قرار گرفته اند 66 هزار نفر است.

ولی خاک عراق » فقط » بدلیل مواد منفجره آغشته به DU آلوده نیست. در گزارش وزار تخانه های عراق از مناطقی نام برده شده که بدلیل تراکم  زیاد Dioxine بکلی آلوده هستند. بقول بانو نرمین عثمان وزیر محیط زیست عراق جنگ های سی ساله عراق را تبدیل به ویرانۀ زیست محیطی کرده اند. با همکاری با سازمان جهانی محیط زیست سازمان ملل 500 (UNEP)  منطقه از خاک اشغال شده عراق  در ارتباط با آلودگی شان به مواد شمیائی و DU  مورد بررسی و تحقیق قرار گرفته اند ، تاکنون 42 منطقه بعنوان بسیار خطرناک  شناخته شده اند . 25 در صد از این مناطق آلوده  در حوالی بصره، نجف و  فلوجه هستند. مناطقی که تعداد بیماران سرطانی و نوزادان معلول در آن ها بسیار بالاست. در بازار های » قراضه  و اوراق فروشی» حومه بغداد و بصره میزان مسمومیت محیط  در اثر تشعشعات Ionisationبسیار بالاست که این خود از نتایج  مواد منفجره مخلوط با DU  از بمباران های سال های/91 1990  و 2003 است. همچنین رودها و مزراع  و چراگاه ها نیز آلوده اند و از این طریق این سموم به مواد غذائی نیز راه می یابند. شهر فلوجه که در باختر بغدا د قرار دارد در ماه های نوامبر و دسامبر  سال 2004 زیر حمله بسیار شدید نظامیان آمریکائی قرار داشت. تا امروز ارقام دقیق قربانیان این حملات نظامی و مقدار و میزان مواد منفجره ای که در آن بکار رفته اعلام نشده ولی طبق تحقیقات انجام شده توسط  بنیاد دانش و سیاست (SWP)  این عملیات جنگی شدیدتر از عملیات نظامی  در جنگ اشغالگرانه ماه های مارس- آوریل 2003 بوده اند. ساکنان، پزشگان و روزنامه نگاران نیز خبر از تعداد کثیر بیماران سرطانی و نوزادان معلول در فلوجه می دهند .

5 پاسخ

  1. اقای نافی
    همیشه از وقوع یک جنگ بیولوژیکی در ایران هراس داشته و دارم و این هراس آنجا بیش تر میشود که می بینم ایران بدون ایرانی یعنی هیچ!
    امّا هیچ گاه نا امید نبوده ام چرا که باور دارم ایرانی یک کشور اهورایی است.
    راستی به من سر بزنید خوشحال می شوم نظرتان را پیرامون شیوه نگارشم بدانم.
    همیشه سبز و همیشه سر بلند باشید

  2. سلام
    نظرتون درباره حكم اعدام وقصاص چيه؟
    در اين باره چند خطی زده ام .
    وقت كردی نظر بده

    چرا اعدام؟

  3. نامه سرگشاده

    چهارشنبه 14 بهمن ماه سال 1388
    نامه سرگشاده مدرسین و طلاب حوزه علمیه قم و نجف به خبرگان
    ریاست و اعضای محترم مجلس خبرگان رهبری
    به استحضار می رساند:
    جای انکار نیست که نظام جمهوری اسلامی در حال حاضر یکی از سخت ترین شرایط دوران خود را از آغاز تاسیس، تا کنون می گذراند. اعتماد عمومی نسبت به نهادهای مدیریتی نه تنها متزلزل که کاملا سلب و منتفی شده است. قسمت عمده ای از نسل نخستین انقلاب و یا فرزندان آنها کشته، زخمی و یا در زندان هستند. صدای گریه و شیون مادران داغدیده و بستگان زندانیانی که پس از مدت ها انتظار دیدار عزیزانشان، حکم محکومیت طویل المدة آنان را از طریق رسانه ها می شوند شب و روز به گوش میرسد. ناله ها تبدیل به فریاد شده اند و دیگر قوه قهریه برای فرو بردن خشم عمومی امکان پذیر نمی باشد.
    روحانیت وجهه مردمی خود را به کلی از دست داده است، مردم آنان را دیگر به جای آنکه معلم اخلاق بدانند، پلیس، نظامی و حتی چاقوکشان شهر می دانند. ارکان اصلی انقلاب از تریبون رسمی به غارت بیت المال، خیانت و عامل اجنبی معرفی شده اند، لب فروبسته و در خانه نشسته اند. کسانی که مردم انقلاب را همراه با نام امام خمینی(ره) ونام آنان شنیده و تا مغز استخوانشان کرده بودند و حتی سلامتی و تمامیت جسمانیشان را به گفته آنان در جبهه های جنگ به امید رستگاری و وصول به نعیم بهشتی، از دست داده بودند، اینک آنان را یا در زندان می بینند و یا پشت در زندان چشم به راه فرزندانشان. خاندان بهشتی، راست قامتی که می گفت: ((ما عاشقان خدمتیم نه تشنگان قدرت))، امروز در هجران عزیزشان لحظه ها را سپری می کنند.
    دانشجویان، متخصصان، متفکران و دیپلمات های شناخته شده کشورمان در پاسخ به ندای وجدانشان همچون اصحاب کهف که از دست دقیانوس دیکتاتور زمان به غار پناه بردند و سر بر سنگ نهادند، چاره ای جز جلای وطن ندیده، خانه و خانمان را ترک کرده و رنج غربت را تحمل می کنند. اینها همه در کنار شیوع پدیده ویرانگر اعتیاد، فقر و فحشا و ناامنی بگونه ای که هیچکس ناموسش را از تجاوز اراذل و اوباش در آمان نمی بیند و سر راحتی بر بستر نمی نهد و………….
    عامل اصلی را در کجا باید یافت؟

    اینک شما آقایانی که از قیف بسیار تنگ و باریک شورای نگهبان گذشته اید و بر کرسی مجلس خبرگان رهبری تکیه زده اید بدانید و آگاه باشید که گناهی که شما دراین مقطع تاریخی مرتکب شده و می شوید هرگز نزد ملت بخشودنی نیست. مگر اینکه حداقل یکبار هم که شده است نظام را از فروپاشی و کشور را از ویرانی و اضمحلال با انجام وظیفه شرعی، قانونی و ملی خود نجات دهید.
    برای اینکه شما را به وظایفتان یاد آور شویم، توجهتان را به موادی از قانون اساسی ایران، خونبهای شهیدان انقلاب اسلامی جلب می نماییم:
    اصل ۵ – در زمان غیبت حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه)، در جمهوری اسلامی ایران ولایت امر و امامت امت بر عهده فقیه عادل و با تقوی، آگاه به زمان، شجاع، مدیر و مدبر است که طبق اصل یکصد و هفتم عهده‏دار آن می‌گردد.

    اصل ۱۰۹ – شرایط و صفات رهبر:
    1. صلاحیت علمی لازم برای افتاء در ابواب مختلف فقه.
    2. عدالت و تقوای لازم برای رهبری امت اسلام.
    3. بینش صحیح سیاسی و اجتماعی، تدبیر، شجاعت، مدیریت و قدرت کافی برای رهبری.
    در صورت تعدد واجدین شرایط فوق، شخصی که دارای بینش فقهی و سیاسی قوی‏ تر باشد مقدم است.
    اصل ۱۱۱ – برکناری رهبر:
    هر گاه رهبر از انجام وظایف قانونی خود ناتوان شود. یا فاقد یکی از شرایط مذکور در اصول پنجم و یکصد و نهم گردد، یا معلوم شود از آغاز فاقد بعضی از شرایط بوده است، از مقام خود بر کنار خواهد شد. تشخیص این امر به عهده خبرگان مذکور در اصل یکصد و هشتم است. در صورت فوت یا کناره‏گیری یا عزل رهبر، خبرگان موظفند، در اسرع وقت نسبت به تعیین و معرفی رهبر جدید اقدام نمایند. تا هنگام معرفی رهبر، شورایی مرکب از رییس جمهور، رییس قوه قضاییه و یکی از فقهای شورای نگهبان انتخاب مجمع تشخیص مصلحت نظام، همه وظایف رهبری را به طور موقت به عهده می‌گیرد و چنانچه در این مدت یکی از آنان به هر دلیل نتواند انجام وظیفه نماید، فرد دیگر به انتخاب مجمع، با حفظ اکثریت فقهاء، در شورا به جای وی منصوب می‌گردد. این شورا در خصوص وظایف بندهای ۱ و ۳ و۵ و ۱۰ و قسمت‏های (د) و (ه) و (و) بند ۶ اصل یکصد و دهم، پس از تصویب سه چهارم اعضاء مجمع تشخیص مصلحت نظام اقدام می‌کند. هر گاه رهبر بر اثر بیماری یا حداکثر دیگری موقتا از انجام وظایف رهبری ناتوان شود، در این مدت شورای مذکور در این اصل وظایف او را عهده‏دار خواهد بود.
    با قرائت مجدد مواد فوق اینک شما را مخاطب قرار داده و در مرئی و منظر حق متعال که اقرب از حبل الورید است از شما می پرسیم: آیا وظیفه کنونی شما فقط اینست که در جلسات این مجلس به تملق و چاپلوسی بپردازید؟ و یا چپیه بر عنق افکنان همچون عوام به موعظه تحت منبر رهبر بنشینید و سر تکان دهید؟ و یا قلمدان کشیده و گفته های مکرر او را قند مکرر دانسته و به کتابت ادمه دهید؟ تاریخ شما را محاکمه می کند!!
    آقایان!!
    رهبری که شما ناظر بر احوال او هستید به دلایل زیر صلاحیتش مخدوش و یا لااقل زیر سئوال رفته است. شما مکلف به رسیدگی هستید و پس از اثبات او را عزل و نظام اسلامی را از خطر سقوط نجات دهید:
    1- ادعای مرجعیت فتوا پس از فوت آیت الله اراکی علیرغم عدم واجدیت شرائط، و سقوط از عدالت وتقوا (موضوع مذکور در اصل پنجم)
    2- کشف غیر واجد بودن مدیریت و مدبریت (موضوع مذکور در اصل پنجم قانون اساسی). دلایل فقدان این شرط به قرار اوضاع و احوال ملت ایران در شرائط کنونی و منفوریت ایشان در انظار عامه است.
    3- نصب افراد غیر صالح و واجد شرایط در سمتهایی که زیر نظر ایشان است. از جمله نصب افرادی نا آشنا به امور قضائی در راس قوه قضائیه. لازم به ذکر است که در اصل 157 قانون اساسی آمده است: ((…. یک نفر مجتهد عادل و آگاه به امور قضایی و مدیر و مدبر را برای مدت پنج سال به عنوان رییس قوه قضاییه تعیین می‌نماید که عالی ترین مقام قوه قضاییه است)).و بی تردید شرط آگاه به امور قضائی غیر شرط اجتهاد است. ایشان در این مدت افرادی را برای این سمت انتخاب کردند که حتی یک بار هم پایشان به دادگستری باز نشده بود و برانی محض بوده اند. توجیه انتخاب این گونه افراد در آغاز انقلاب روشن و بدیهی است ولی در زمان حاضر جهتی ندارد، مگر اینکه ایشان افراد مطیع بی چون و چرا را فقط تحمل می کنند و از این جهت در فقر نیروی انسانی گرفتارند که تمام قوا را به یک خاندان اختصاص می دهند.
    4- دخالت های خارج از حدود اختیار در مسائل قضائی ،تقنینی و اجرائی.
    5- دولتی کردن نهاد مردمی و سنتی حوزه های منوره قم ومشهد .
    6- به ذلت کشیدن حکیمان ،فقیهان و عالمان بزرگ حوزه علمیه و تحت فشار قراردادن آنان برای تایید های بی چون و چرا از روش خود.
    7- تایید فسق علنی رئیس جمهور در مناظره تلوزیونی. اتهام زدن در ملا عام درحالی که او نتواند پاسخ بگوید یقینا از مصادیق بارز فسق است. ولی رهبر در نماز جمعه تایید کرده است.
    8- خروج از بی طرفی اعضای شورای نگهبان و منجر شدن این امر به جریانات پس از انتخابات و عدم توجه رهبر و عدم عزل آنان. ایشان نه تنها عزل نکردند بلکه آنان را به سمتهای مهمتری نظیر ریاست قوه قضائیه منصوب ساختند. امری شبیه به سخره گرفتن مردم است که شخصی که در نزد مردم مورد متهم به خروج از بی طرفی و عدم انجام وظیفه است به ریاست قوه ای قرار می دهند که به شکایت همان مردم رسیدگی کند!!
    9- دخالت مستقیم فرزندان ایشان در حمله بی رحمانه به مردم در روزهای 25 خرداد و روز عشورا.
    10- وادار ساختن عوامل اطلاعات به توهین به عکس امام و هتک حرمت امام حسین برای متهم ساختن مخالفین خود.
    11- دخالت مستقیم در قتلهای زنجیره ای (دلیل این امر ابقای دری نجف آبادی در پستهای قضائی و نماز جمعه اراک است ومانع شدن از مجازات قاتلین وجانیان است).
    12- تایید وپشتیبانی از سعید مرتضوی و دستور به رئیس قوه قضائیه وقت از عدم تغییر او از دادستنانی.
    13- سید ابراهیم رئیسی معاون قوه قضائیه بوده است و اتفاقات زندان کهریزک در قلمرو مسئولیت وی رخ داده است. به امر رهبر ایشان به معاونت رئیس جدید نیز ابقا می شود.
    14- نادیده گرفتن پرونده فرزندان افرادی مانند مقتدائی ،دری نجف آبادی و منتظری گلپایگانی به خاطر چاپلوسی پدرانشان.
    15- نظامی ساختن و خشونت آمیز کردن فضای سیاسی کشور. کشور امروز تحت مدیریت عده قمه بدست می گردد.
    ماخواستار رسیدگی به این امور و پاسخ مستدل وقانع کننده و اقدام مقتضی هستیم.
    منبع: http://www.motghan.org
    http://fardasabzast.blogsky.com

  4. خلیج پارس

    با تشکر ازبرگردان مقاله “استراتژی شوک تراپی“ نوشته نا امی کلاین پیشنهاد میشود تا در ترجمه های بعدی به احترام ایران و ایرانی نام خلیج پارس را در نظر بگیرید اگرچه آزاد سازی کویت با این نام من در آوردی شناخته میشود . ای کاش همان زمان در مقابل این گونه نام گذاری اعتراض میکردیم

  5. سلام . من با اعدام به هر شکل آن و در مورد هر انسانی با هر خصوصیتی، بدون استثناء، مخالفم . همچنین با قصاص .