بردگانی بنام
«کوزووئی ها»
جرمان فارن پالیسی – گزینش و ترجمه رضا نافعی
طبق پیش بینی مشاوران دولت آلمان در برلن کوزوو با بیکاری گسترده عمومی و فقر مستمر روبرو خواهد ماند. مشاوران مذکور با توجه به فرار وسیع مردم کوزوو از میهن خود پیشنهاد می کنند از آنها برای تامین نیاز اروپای غربی کار استفاده شود. طبق پیش بینی بنیاد » علم و سیاست» امیدی به بهبود وضع اقتصادی در این منطقه نمی رود . با توجه به فقر شدید – از هر شش دانش آموز یکی بدلیل تغذیه ناکافی با کم خونی روبروست- و بدلیل نفوذ گسترده مافیا » مهاجرت تنها شانس واقعی مردم برای تدارک یک زندگی مستقل است». فاجعه اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در کوزوو نتیجه باصطلاح » آزاد شدن» بخش صرب نشین توسط برلن و غرب است: دولت المان جنگ کوزوو و تجزیه منطقه را با قدرت تمام به پیش راند و در راس KFOR ( نیروی بین المللی سازمان ملل تحت رهبری ناتو برای اداره کوزوو) و UNMIK ( مقام ویژه سازمان ملل برای اداره غیر نظامی کوزوو) اقدامات اشغالگرانه را در قیاس با دیگر کشور ها با جدیتی بی مانند تثبیت کرد. اگر هدف سیاست آلمان بهبود بخشیدن به وضع مردم بوده باشد و نه کسب برتری های ژئوفیزیکی ، این سیاست با شکست روبرو شده است.
در واقع آنچه مورد علاقه آلمان بود تضعیف بلگراد و بطور غیر مستقیم تضعیف مسکو بود. اینک مردم کوزوو که امروز به اتحادیه اروپا فرار می کنند باید تاوان آن سیاست را بپردازند.
http://www.german-foreign-policy.com/de/fulltext/59059
دوستداشتن:
دوست داشتن در حال بارگذاری...
مرتبط
غرب استراتژی خود را بیش از حد بر پایه ندانستن و ناآگاهی مردم جهان بنا کرد و باعث شد یک آگاهی سراسری در جهان برای دانستن و کسب شناخت سیاسی به وجود بیاید که هرگز در تاریخ بشر چنین چیزی تجربه نشده است وهرچند عده زیادی از مردم بی گناه در گوشه و کنار جهان از بین رفتند و درآیتده بیز از بین خواهند رفت اماغرب نیزدر شرف تحمل شکست سختی قرار گرفت